Laat Evi zorgen voor uw geld

Expertise Private Bank

Online beleggen met de expertise van een Private Bank, dat is Evi in een notendop. Evi beheert uw vermogen zoals u dat van een Private Bank verwacht, selectief, proactief en met uw doelstellingen en beleggingsprofiel voor ogen. Daarvoor kan Evi bogen op de expertise van Van Lanschot.

Begeleiding in alle transparantie

Het rendement dat u van uw beleggingen verwacht, heeft invloed op het risico dat u als belegger neemt. De evolutie van het rendement van uw beleggingen is online altijd beschikbaar. Bovendien houdt Evi u bij elke stap en belangrijke wijzigingen op de hoogte.

Evenwichtig vermogensbeheer

U wil een zo hoog mogelijk rendement, maar toch een deel van uw vermogen ter beschikking houden? Met de gratis spaarrekening van Evi kunt u altijd kosteloos geld bijstorten en onttrekken, zowel van uw spaarrekening als naar uw beleggersrekening. Zo houdt u steeds een optimaal evenwicht tussen sparen én beleggen.

Video

Waarom beleggen met Evi?

Bekijk hier de video.

Beleggen met Evi is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Evi laat u kennis maken met uw profiel en toont u de mogelijkheden.

Beleggen bij Evi

Beste bezoeker,

Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.evi.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw  computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).