Beleg nu en Evi betaalt u de inflatie (2,28%*) terug

Instappen vanaf € 1.000

Actie geldig t/m 30 juni 2017. Zie voorwaarden.

*april 2017, Bron: statbel.fgov.be

Ik wil klant worden

Sparen en beleggen

Wil u regelmatig beschikken over een deel van uw vermogen? Dan reserveert u een deel van uw geld op een spaarrekening. Sparen is fiscaal voordelig, kosteloos en voor trouwe spaarders is een hoger rendement gegarandeerd. Bovendien kunt u eenvoudig en zeer flexibel overstappen op beleggen.

Geld laten beleggen

Evi volgt de beleggingsfilosofie van Van Lanschot Private Banking: selectief, gezond gespreid en proactief. U geniet van de voordelen van verschillende beleggingsfondsen met een langetermijn horizon. Evi houdt rekening met uw beleggingsdoelen en volgt uw beleggingen nauwgezet op.

Geen transactiekosten

U betaalt geen transactiekosten, en geen in- en uitstapkosten want met Evi belegt u volledig online. U belegt al vanaf € 1000 en kunt kosteloos bijstorten wanneer het u past. U betaalt geen beurstaks bij aankoop en verkoop en doet zo aan fiscaal vriendelijk beleggen.
 

Video

Waarom beleggen met Evi?

Bekijk hier de video.

Teken in voor 1 juli 2017 en geniet van een welkomstpremie* van 2,28% op de gestorte bedragen.

Beleggen bij Evi

* Bekijk onze voorwaarden

Beste bezoeker,

Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.evi.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw  computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).