Evi Spaarrekening

Fabrikant: F.Van Lanschot Bankiers N.V.

Flexibel en rendabel

Zo veel mogelijk rente verdienen zonder uw flexibiliteit te verliezen. Met de gratis Evi Spaarrekening haalt u een hoger rendement uit dat spaargeld dat u misschien binnenkort terug nodig heeft. U weet altijd hoeveel rente u verdiend heeft en hoeveel rente u nog extra ontvangt wanneer u uw spaargeld een jaar op uw rekening laat staan. De maximum inleg voor deze rekening bedraagt  250.000 euro.

Alle voordelen:

  • Hogere basisrente
  • Kosteloos sparen en rente verdienen
  • Uw spaargeld altijd beschikbaar
  • Heel eenvoudig te openen
  • Fiscaal voordelig

Lees de essentiële spaardersinformatie

Risico’s

In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering / omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van  € 100.000 dat valt onder de depositogarantie.

Staat van herkomst: NederlandHet Belgisch recht is van toepassing op deze gereglementeerde spaarrekening.Looptijd: van onbepaalde duur

De Evi-rekeningen zijn vrijgesteld van roerende voorheffing tot € 960 per persoon aan intresten voor het inkomstenjaar 2018. Boven dit vrijgestelde bedrag geldt 15% roerende voorheffing. Deze online spaarrekening is voorbehouden voor internetgebruikers.

Rentes kunnen worden gewijzigd en zijn steeds consulteerbaar op onze website. Klanten van Evi worden hierover via mail geïnformeerd. 

Informatie over de behandeling van klachten

Open nu uw Evi Spaarrekening
De basisrente is verworven vanaf de dag na de storting op de rekening  tot de dag van de opname. De getrouwheidspremie is verworven voor bedragen die gedurende 12 maanden na de storting ononderbroken op de gereglementeerde spaarrekening blijven staan.

Evi is de online spaarbank van F. van Lanschot Bankiers N.V. Een Nederlandse bank met meer dan 275 jaar ervaring.

Beste bezoeker,

Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.evi.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw  computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).