Evi Getrouwheidsrekening

Fabrikant: F. Van Lanschot Bankiers N.V. 

Hogere opbrengst

Trouwe spaarders halen rendement uit hun geld met de Evi Getrouwheidsrekening. U profiteert van een getrouwheidspremie op dat spaargeld dat u niet meteen nodig heeft. De maximum inleg voor deze rekening bedraagt maximum 250.000 euro.

0,00%

basisrente/jaar

0,00%

getrouwheidspremie/jaar

Alle voordelen:

  • Kosteloos
  • Uw spaargeld altijd beschikbaar
  • Heel eenvoudig te openen
  • Fiscaal voordelig
  • Maximum € 250.000 per rekening

Risico’s

In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering / omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van € 100.000 dat valt onder de depositogarantie.

Staat van herkomst: Nederland
Het Belgisch recht is van toepassing op deze gereglementeerde spaarrekening.
Looptijd: van onbepaalde duur

De Evi-rekeningen zijn vrijgesteld van roerende voorheffing tot €980,- per persoon aan intresten. Boven dit vrijgestelde bedrag geldt 15% roerende voorheffing. Deze online spaarrekening is voorbehouden voor internetgebruikers.

Rentes kunnen worden gewijzigd en zijn steeds consulteerbaar op onze website. Klanten van Evi worden hierover via mail geïnformeerd. Informatie over de behandeling van klachten.

De basisrente is verworven vanaf de dag van de storting op de rekening  tot de dag van de opname. De getrouwheidspremie is verworven voor bedragen die gedurende 12 maanden na de storting ononderbroken op de gereglementeerde spaarrekening blijven staan. 

Evi is de online spaarbank van F. van Lanschot Bankiers N.V. Een Nederlandse bank met meer dan 275 jaar ervaring.

Beleggen met Evi

U zoekt een beter rendement? Onze specialisten spreiden uw geld om het risico te beperken en te streven naar een optimaal rendement.

Sparen met Evi

Spaargeld is uw buffer voor uitgaven op de kortere termijn. Of voor onverwachte kosten. Ook dat geld verdient de rente, veiligheid en eenvoud van Evi.