Evi Getrouwheidsrekening

Fabrikant: F.Van Lanschot Bankiers N.V.

Hogere opbrengst

Trouwe spaarders halen een hoger rendement uit hun geld met de Evi Getrouwheidsrekening. U profiteert van één van de hoogste getrouwheidspremies in de Belgische markt op dat spaargeld dat u niet meteen nodig heeft. De maximum inleg voor deze rekening bedraagt maximum 250.000 euro.

Alle voordelen:

  • Optimale opbrengst voor trouwe spaarders
  • Kosteloos sparen en rente verdienen
  • Uw spaargeld altijd beschikbaar
  • Heel eenvoudig te openen
  • Fiscaal voordelig

Lees de essentiële spaardersinformatie

Risico’s

In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering / omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van  € 100.000 dat valt onder de depositogarantie.Staat van herkomst: NederlandHet Belgisch recht is van toepassing op deze gereglementeerde spaarrekening.Looptijd: van onbepaalde duur

De Evi-rekeningen zijn vrijgesteld van roerende voorheffing tot € 940 per persoon aan intresten voor het inkomstenjaar 2018. Boven dit vrijgestelde bedrag geldt 15% roerende voorheffing. Deze online spaarrekening is voorbehouden voor internetgebruikers.

Rentes kunnen worden gewijzigd en zijn steeds consulteerbaar op onze website. Klanten van Evi worden hierover via mail geïnformeerd.Informatie over de behandeling van klachten

Open nu uw Evi Getrouwheidsrekening
De basisrente is verworven vanaf de dag na de storting op de rekening  tot de dag van de opname. De getrouwheidspremie is verworven voor bedragen die gedurende 12 maanden na de storting ononderbroken op de gereglementeerde spaarrekening blijven staan.

Evi is de online spaarbank van F. van Lanschot Bankiers N.V. Een Nederlandse bank met meer dan 275 jaar ervaring.

Beste bezoeker,

Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.evi.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw  computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).