Dit is Evi Online beleggen met de kennis van een Private Bank

Over Evi

Evi heeft de ambitie om uw geld te laten groeien. Zonder daarbij het behoud van uw vermogen uit het oog te verliezen. Want Evi doet aan vermogensopbouw op háár manier. Beleggen en sparen met de kennis van Van Lanschot Kempen Wealth Management, maar dan online. Dat is Evi.

Evi is in de zomer van 2013 gelanceerd en is onderdeel van Van Lanschot Kempen Wealth Management nv. Inmiddels is aan Evi in België en Nederland meer dan een miljard vermogen toevertrouwd. De basis van de dienstverlening van Evi is online maar als u dat wenst staat er een team van specialisten voor u klaar.

Bij Evi hebt u twee mogelijkheden om uw vermogen te laten groeien: Beleggen en Sparen. Waar u ook voor kiest, Evi biedt u altijd toegang tot de expertise van Van Lanschot.

Beleggen met Evi

U hebt weinig tijd of zin om u te verdiepen in beleggen. Laat dat dan over aan Evi Beleggen. U maakt het uzelf gemakkelijk én u bent verzekerd van topspecialisten.

Meer informatie

Sparen met Evi

Liever Sparen? Ook dat kan bij Evi. Sparen geeft u zekerheid, beleggen geeft u kans op een hoger rendement. U heeft de keuze tussen 2 types spaarrekeningen.

Meer informatie

Over Van Lanschot

Van Lanschot is de oudste onafhankelijke bank van Nederland, opgericht in 1737. Van Lanschot is actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking en is gericht op het behoud en de opbouw van vermogen voor haar klanten. Van Lanschot heeft ruim 69 miljard aan toevertrouwd vermogen en heeft 34 kantoren en ontvangstlocaties in België, Nederland en Zwitserland. Het hoofdkantoor van Van Lanschot België bevindt zich in Antwerpen Desguinlei, 50.
Meer over Van Lanschot Belgie

Duurzaam en integriteit

Onze klanten moeten ervan op aan kunnen dat we hun vermogen op een integere en betrouwbare manier voor hen beheren. Voordat wij hun geld beleggen in bedrijven, screenen wij die bedrijven op duurzaamheid. Wanneer een bedrijf niet bereid is om aan onze criteria te voldoen en met ons hierover de dialoog aan te gaan, dan sluiten we ze uit. Er zijn diverse externe organisaties die erop toezien dat Van Lanschot zich aan haar verantwoord bankbeleid houdt. Een voorbeeld daarvan is Forum Ethibel, zij reikten ons opnieuw de Ethibel certificering uit, zowel voor de bank als voor de asset manager Kempen die deel uit maakt van Van Lanschot. Daarnaast plaatst Systainalytics, een onderzoeksbureau dat jaarlijks enkele duizenden bedrijven op duurzaamheid screent, ons in de wereldtop.

Beleggen met Evi

U zoekt een beter rendement? Onze specialisten spreiden uw geld om het risico te beperken en te streven naar een optimaal rendement.

Sparen met Evi

Spaargeld is uw buffer voor uitgaven op de kortere termijn. Of voor onverwachte kosten. Ook dat geld verdient de rente, veiligheid en eenvoud van Evi.