Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Evi? Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen.

Zoeken

Onderwerpen

Wie is Van Lanschot?

Opgericht in 1737 is Van Lanschot één van de oudste onafhankelijke banken in de Benelux. Onze rijke geschiedenis vormt de stevige basis onder onze dienstverlening.

Wij zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke wealth manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor vermogende particulieren. Daarnaast richten wij ons op business professionals en executives en verenigingen en stichtingen. Wij onderscheiden ons door onze onafhankelijke aanpak, persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

Wij beschikken over een netwerk van 34 kantoren en vestigingen in België, Nederland en Zwitserland.

Van Lanschot valt onder het Nederlands Depositogarantiestelsel en staat onder het toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB), de Nationale Bank van België en de FSMA.
Wie is Evi?

Evi is het online aanbod van F. van Lanschot Bankiers nv, Belgisch bijkantoor. Van Lanschot is een Nederlandse bank met meer dan 275 jaar ervaring in vermogensbeheer. Via Evi kunt u op eenvoudige wijze online sparen en beleggen. Inzicht en transparantie staan hierbij centraal. 

 

Beste bezoeker,

Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.evi.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw  computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).