Overstappen ? Dat regelen we graag samen met jou!

De stap wagen? Waarom niet?

Bij het overstappen denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan je energieleverancier of ziekenfonds. Die overstap maken de meeste mensen om geld te besparen of om milieubewuster door het leven te gaan. Hoewel vele gezinnen doorhebben dat veranderen van leverancier voordelig is voor het gezinsbudget, is dat bij beleggen minder gebruikelijk én bekend.

Toch biedt overstappen naar een andere aanbieder verschillende voordelen. Het effect van de jaarlijkse kosten kan namelijk een flinke impact hebben op je resultaten. Maar naast de kosten zijn er natuurlijk meer redenen om de overstap te maken:

  • Je bent niet helemaal tevreden met de begeleiding die je krijgt bij je huidige aanbieder?
  • Je bent op zoek naar een goed evenwicht tussen een online platform en persoonlijke service?
  • Het beleggingsbeleid draagt niet of onvoldoende bij tot jouw visie op verantwoord beleggen?

Misschien denk je er al langer over na om over te stappen. Veel mensen laten zich echter tegenhouden door het vooruitzicht van de vele formaliteiten. Tig formulieren, handtekeningen en vooral veel gedoe. Maar dat valt dankzij de handige overstapservice van Evi reuze mee!

Dit doet de overstapservice van Evi voor jou

Overstappen naar Evi is eenvoudig dankzij de overstapservice. Maak een afspraak of bel even zelf en wij begeleiden je persoonlijk en eenvoudig door het traject. Wens je over te stappen naar Evi? Dit mag je sowieso verwachten:

  • Persoonlijke begeleiding bij het openen van de juiste rekening bij Evi
  • Hulp bij de verkoop van uw huidige beleggingen
  • Vergoeding van de bij de verkoop gemaakte transactiekosten tot € 25 per fondsregel met maximum van € 500 per (nieuwe) klant. Bekijk de actievoorwaarden.
  • Persoonlijke nazorg na afronding van jouw overstap.

In plaats van het overboeken, helpt Evi je bij de verkoop van je bestaande beleggingen. Hiermee versnellen we jouw start bij Evi en begin je met een schone lei.

Waarom naar Evi overstappen?

De meeste mensen die overstappen naar Evi vinden het een fijn idee dat Evi uit de 280 jaar oude Van Lanschot-familie komt. Onze kennis ís de expertise van Van Lanschot. Met Evi maken we die kennis online toegankelijk tegen scherpe tarieven. Uiteraard brengt beleggen risico's met zich mee, je kan je inleg verliezen.

Daarnaast zijn we prima bereikbaar. Je kan ons op werkdagen van 8 tot 20u bellen en op zaterdag tussen 8 en 12u. We denken mee, verstrekken de nodige info en begeleiden je indien gewenst naar een passend beleggingsprofiel. We horen graag van je!

Meer blogs