Beleggen tegen lage kosten: het kán

U kon de afgelopen maanden de krant niet openslaan, of u werd wel met de neus op de feiten gedrukt: uw spaarboekje brengt niets meer op. Integendeel, uw spaargeld verliest zelfs aan waarde. Gelukkig zijn er alternatieven die wél renderen. Beleggen, bijvoorbeeld. Denkt u bij beleggingen vooral aan grote sommen en schrikt het kostenplaatje u af? Niet nodig. Beleggen kan wel degelijk tegen lage kosten en vanaf 1.000 euro.

Beleggen voor alle vermogens

Laten we eerst en vooral een mythe de wereld uithelpen. Beleggen is niet alleen een zaak voor de happy few. U hoeft niet te beschikken over een vermogen van honderdduizenden euro’s. Integendeel, voor iedereen met een zekere financiële reserve is beleggen een goede keuze. Op één voorwaarde: dat u het weloverwogen en doordacht aanpakt. Daarbij laat u zich het best bijstaan door ervaren experts. Jawel, ook voor bescheiden investeringen staan we voor u klaar. Bij Evi kunt u al instappen vanaf 1.000 euro.

Lage kosten: geen fabeltje

Nog een mythe: beleggen brengt zo veel kosten met zich mee, dat het voor een bescheiden bedrag niet de moeite loont. Dat klopt niet. Ook al zijn er beperkte beheerderskosten verwerkt in het rendement van het fonds waarin u belegt, toch is Evi vooral synoniem met laagdrempelig beleggen. En dat merkt u aan onze kosten, of liever: het ontbreken ervan. Bij Evi geniet u:

  • € 0 transactiekosten 

  • € 0 in-en uitstapkosten

  • € 0 bewaarloon

Hoe we dit klaarspelen? Door volop te focussen op online. Op ons digitale platform kunt u op elk moment geld bijstorten en opnemen. Evi rekent daarvoor geen kosten aan. Bovendien betaalt u geen beurstaks bij aankoop en geen beurstaks bij verkoop.

Beleggen tegen lage kosten, maar met hoge kwaliteit

Boet u door dit lage kostenplaatje in aan kwaliteit? Gelukkig niet. Bij Evi profiteert u namelijk mee van de ervaring en expertise van Van Lanschot Vermogensbeheer. Onze specialisten beleggen uw geld op een verantwoorde manier. Zo is het risico beperkt en ligt een optimaal rendement binnen handbereik. Uw persoonlijke beleggingsprofiel is het kompas dat we gebruiken om resultaten op korte en lange termijn te boeken. 

Graag meer info? Bel of mail Evi. We staan u bij met advies op maat.

Meer blogs