Nieuws

Beleggen met een zo minimaal mogelijk risico? stort regelmatig bij!

Evi van Lanschot -
13 augustus 2018

Beleggen doet u nooit zonder reden. U wil uiteindelijk een mooi rendement overhouden aan uw investering. Dat houdt ook in dat u, met onze hulp, de juiste balans tussen risico en opbrengst moet vinden. Hoe? Door ook regelmatig bij te storten. We zetten de voordelen even voor u op een rijtje.

De laatste blogberichten

 • Verantwoord Beleggen

  Evi van Lanschot -
  27 juli 2018

  Vindt u het belangrijk dat uw geld op een verantwoorde wijze wordt belegd? Dat er rekening gehouden wordt met onder andere het milieu, maar ook sociaal-ethische aspecten? Wanneer u graag verantwoord wil beleggen, kan Evi een optie voor u zijn. Via Evi maakt u gebruik van de kennis van de private bank Van Lanschot en van de ervaring en deskundigheid van haar volle dochteronderneming Kempen.

 • Sparen of beleggen?

  Evi van Lanschot -
  23 juli 2018

  Belgen zijn notoire spaarders. Niet zonder reden, want mensen zijn voorzichtig geworden. Door de financiƫle crisis, door de problemen rond pensioenen, en door de onzekerheid over een eventueel verlies van werk. Maar levert sparen wel op wat je wilt, nu de spaarrente zo laag staat? Of kun je beter gaan beleggen? Die vraag wordt meer en meer gesteld.

 • Beleggen: wanneer stap ik in?

  Evi van Lanschot -
  26 juni 2018

  Weet je welke vragen we het vaakst krijgen? Vragen die te maken hebben met onzekerheid. Is dit wel een goed moment om te starten met beleggen? Wacht ik niet beter tot er een correctie van de markt plaats vindt? Wat als de beurs plots een duik neemt? Allemaal twijfels om de stap te zetten. Ondanks de historisch lage spaarrente.