Nieuws

Duurzaam beleggen wordt steeds gewoner

Evi van Lanschot -
05 februari 2019

Duurzaam wordt steeds gewoner. Niet alleen in de supermarkt, maar ook in je beleggingsportefeuille. Die is ongemerkt al veel duurzamer dan vijf jaar geleden.

Evi legt graag uit hoe dat zit.

De laatste blogberichten

 • Je financiële horizon bereiken met € 50 ? Het kan!

  Evi van Lanschot -
  28 januari 2019

  Evi gelooft in beleggen met zicht op de horizon. Dat financieel doel bereiken kan ook in kleine etappes. Wist je dat je een mooi bedrag kan opbouwen met een eerste storting van € 1.000 en daarna telkens een klein bedrag per maand?

 • Brexit: wat betekent een 'no deal' voor de financiële markten?

  Evi van Lanschot -
  18 januari 2019

  Dinsdagavond gebeurde wat er al een tijdje aan zat te komen: het Britse Lagerhuis stemde massaal tegen het Brexit-akkoord van de Britse premier May en de EU. No deal dus voorlopig. Wat gaat er nu gebeuren en wat zou een definitieve no deal betekenen voor de financiële markten? Evi vroeg het aan Van Lanschot’s hoofdeconoom Luc Aben.

 • Kijkt u ook al uit naar uw dertiende maand?

  Evi van Lanschot -
  20 december 2018

  Het jaareinde? Dat betekent voor heel wat werknemers de uitkering van een eindejaarspremie. Hoeveel die ‘dertiende maand’ precies bedraagt, hangt af van de sector waarin u werkzaam bent. In de meeste sectoren staat de premie gelijk met een bruto maandloon. U wordt er wel op belast.