Onze beleggingsfilosofie

Evi volgt de beleggingsfilosofie van Van Lanschot Private Banking. Met deze filosofie wordt al jaren belegd voor de klanten van Van Lanschot.

Open nu een rekening

We zijn selectief

Onze fondsbeheerders hebben bij de samenstelling van de fondsen verschillende beleggingscategorieën opgenomen. Hiermee geniet u van de voordelen van 5 beleggingsvormen: aandelen, obligaties, cash, grondstoffen en vastgoed.

Meer informatie

We spreiden

Een doorgedreven spreiding zorgt voor evenwicht tussen zekerheid en het verwachte rendement. Door spreiding in de portefeuille ontstaat de grootste kans dat wij de doelen van onze klanten bereiken, zelfs in onrustige tijden.

We zijn proactief

Een belegging heeft continu aandacht nodig. We spelen in op de marktomstandigheden, gericht op de doelen van onze klanten.

We houden koers

We laten ons niet leiden door de waan van de dag. Een langetermijnhorizon voegt waarde toe in een wereld vol spelers die op de korte termijn gericht zijn.

Welk beleggingsprofiel heeft u?

Evi analyseert aan de hand van haar expertise uw persoonlijk beleggingsprofiel

Ontdek onze modelportefeuilles

Onze beleggingsspecialisten hebben per beleggingsprofiel een modelportefeuille samengesteld. Deze vormen de referentiebasis voor uw beleggingen.

Meer over beleggingsprofielen

Beleggen met Evi

U zoekt een beter rendement? Onze specialisten spreiden uw geld om het risico te beperken en te streven naar een optimaal rendement.

Sparen met Evi

Spaargeld is uw buffer voor uitgaven op de kortere termijn. Of voor onverwachte kosten. Ook dat geld verdient de rente, veiligheid en eenvoud van Evi.