Beleggen met Evi

Evi zorgt voor uw belegging,

U geniet van het rendement.

Evi begeleidt u met beleggen

Met Evi belegt u online, omringd door de beste kennis als het om beleggen gaat: de specialisten van Van Lanschot Private Banking. Mensen die weten hoe je iemands vermogen verantwoord laat groeien. Met Evi profiteert u van dezelfde strategie als Van Lanschot: gericht op uw doelstellingen voor de lange termijn. Evi helpt u bij het beheer van uw vermogen zodat uw belegging aangepast is aan uw persoonlijk beleggingsprofiel.

Evi helpt u om uw beleggingsprofiel te bepalen

Geniet van de expertise van Van Lanschot Vermogensbeheer.

Hoe werkt Evi?

Grafiek

Op basis van uw persoonlijke situatie en doelstelling adviseert Evi u een beleggingsprofiel en stelt hierbij een aangepaste belegging voor

Payment

U opent een rekening, maakt een storting en Evi belegt uw geld: verantwoord, aangepast aan uw keuze en met lage kosten.

Money

Evi zorgt voor uw belegging en u geniet van het rendement

Beleggingsfilosofie

Evi volgt de beleggingsfilosofie van Van Lanschot: een gespecialiseerde vermogensbeheerder met een sterke focus en een transparante beleggingsfilosofie.

Lees meer

Beleggingsprofielen

Een beleggingsprofiel geeft een indicatie van het risico dat u met uw beleggingen loopt en het verwachte rendement. Voordat uw beleggingsportefeuille wordt ingevuld, bepaalt Evi samen met u het beleggingsprofiel dat het beste bij u past.

Lees meer

Rendement

Evi is transparant over rendementen. U heeft altijd inzicht over de evolutie van uw vermogen.

Lees meer

Kosten

Evi rekent voor haar beleggingsadvies beperkte kosten aan. Ook wat betreft taksen bieden we met ons beleggingsvoorstel een optimale samenstelling.

Lees meer

Beste bezoeker,

Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.evi.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw  computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).