Evi & Affordable Art Fair

Evi en de Affordable Art Fair brengen moderne kunst naar een breed publiek

Affordable Art Fair verwelkomt ook dit jaar bijna honderd Belgische en internationale kunstgalerijen in Brussel. Op dit vierdaagse kunstevenement kan u genieten van hedendaagse kunstwerken van jonge, startende artiesten naast de werken van meer befaamde artiesten. Het is de plaats bij uitstek voor al wie zich een kunstwerk wil aanschaffen tegen een niet al te hoge prijs. De originele kunstwerken hebben een duidelijk prijskaartje tussen de 60 en de 6.000 euro. Dat maakt het u mogelijk om uw keuze perfect af te stemmen op uw budget. De Affordable Art Fair bezoeken is voor iedereen. Dankzij de ongedwongen sfeer en de vele workshops en lezingen, kan jong en oud, kunstkenner of niet, genieten van een cultureel inspirerende uitstap.

> Meer info over Affordable Art Fair

Verbondenheid met kunst

Als private bank heeft Van Lanschot een eeuwenoude verbondenheid met kunst. Kunst verbindt en inspireert. Als private bank doet Van Lanschot hetzelfde voor haar klanten. Ook met Evi. Als online dochter van de private bank is Evi de trotse hoofdsponsor van deze kunstbeurs. Evi en de Affordable Art Fair gaan voor toegankelijkheid. Het toegankelijk maken van private banking en kunstbeleving bij een breed publiek.

Dat de bank Van Lanschot kunst altijd hoog in het vaandel gedragen heeft, is algemeen geweten. Ook Evi, als onderdeel van Van Lanschot private banking, draagt op haar manier haar steentje bij als hoofdsponsor van deze kunstbeurs. Zowel voor Evi als voor de Affordable Art Fair zijn 'toegankelijkheid voor een breed publiek' sleutelwoorden.

Evi maakt beleggen toegankelijk voor iedereen. De gelijkenis met de Affordable Art Fair die kunstbeleving wil openstellen voor een breed publiek is dan ook een duidelijke overeenkomst.

> Meer info over Affordable Art Fair

> Meer info over Van Lanschot en kunst

Evi schenkt u uw kunstwerk!

Doe mee aan de Evi-AAF wedstrijd en maak kans om de aankoopwaarde van uw kunstwerk(en)
100% terug te winnen (max. €6.000).